Ik heb talent!

Allegro Talent bemiddelt gekwalificeerde kandidaten naar de volgende stap in hun carrière

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Inschrijven

Allegro Talent richt zich als gespecialiseerd bureau op het bemiddelen van ervaren kandidaten die op zoek zijn naar een andere baan. Kandidaten die al één of meerdere aansprekende stappen in hun carrière hebben gezet en minimaal voldoen aan de volgende inschrijvingsvoorwaarden:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een baan als Personal Assistant, Office Manager, Management Assistente of Directiesecretaresse
  • HAVO, VWO of HBO diploma
  • Een afgeronde directiesecretaresse of management assistente opleiding
  • HBO werk- en denkniveau.

Voldoe je aan de inschrijvingsvoorwaarden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, schrijf je dan via deze site in en volg de onderstaande instructies. Inschrijvingen die niet voldoen aan de voorwaarden, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

 

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Kandidaten aan het woord


Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe baan. Goed dat ik deze overstap gemaakt heb! De algemeen directeur is een plezierig persoon die mijn mening vraagt over zaken waar hij mee bezig is. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Ik ben met bijzondere projecten bezig zoals de begeleiding bij de opzet van een nieuwe website en nieuwe huisstijl. Ik heb zo veel meer rust gekregen in mijn leven. 

- Monique

Het is zo leuk om weer een baan te hebben waar ik het helemaal naar mijn zin heb. Ik ben blij en super gelukkig ! De samenwerking met de directeur loopt soepel. Soms is hij wel chaotisch in zijn werk, het is over het algemeen wel hard werken. Ik pas goed in het team. Ook al ben ik wat rustig van aard dat is juist een pluspunt in deze dynamische organisatie. Toen ik begon werd ik meteen in het diepe gegooid, maar ik heb me prima weten te redden en heb die feedback ook gekregen. 

- Annemarie

De HR-functionaris die betrokken is geweest bij de aanstelling van mij heeft mij laten weten dat hij tevreden is over mijn inzet. De karaktereigenschappen zoals dienstbaarheid, flexibiliteit en communicatieve eigenschappen die erg belangrijk zijn om deze functie goed uit te kunnen voeren, vind je niet terug in een curriculum vitae. Knap dat de recruiter van Allegro Talent deze eigenschappen bij mij ontdekt heeft. 

- Claudia